Dagens Lunch Grand Central 

Öppet 11.00-13.00 
Lunch v.23

Välkomna

OBS!! Nytt salladsconcept den här veckan. Scrolla ner för info!!
Attention!! New salad concept this week, scroll down for info!!

 

OBS!! Stängt måndag och tisdag. 

 

Måndag stängt

Tisdag Stängt

Onsdag
Fläskschnitzel med kapris, rödvinssås, rostad småpotatis och gröna ärtor
Pork schnitzel with capers, red wine sauce, roasted potato and green peas

Ugnsbakad kolja med rödbetor, kapris, pepparrot, potatis och brynt smör
Baked cod with beet roots, capers, horse radish, potato and browned butter

Getost och grön sparrispaj med färskostcrème, sallad på småtomater, timjan och grillad sötpotatis samt spenat
Chèvre cheese and asparagus pie with cream cheese, spinach, tomato salad with thyme and grilled sweet potato

 

Torsdag
Buffe: Lasagne med lagrad ostcrème och tomat/olivsallad
Från köket: Kycklingbröst med pepparsky, rostade grönsaker samt potatisgratäng
Buffe: Lasagna with aged cheese cream, and tomato/ olive salad
From the kitchen: Chicken breast with peeper sauce, roasted greens and potato gratin

Halstrad torsk med potatismos, rostad broccoli, selleri samt hummervinaigrette
Seared cod with mashed potato, roasted broccoli, celery and lobster vinaigrette

Friterade kikärtsbollar med tabbouleh, grillade grönsaker, labneh samt rostad mandel
Deep fried chickpea balls with tabouleh, grilled vegetables, roasted bell pepper, labneh and roasted almonds

 

Fredag
Högrevsburgare med sallad, saltgurka, tomat, dressing och pommes
Hamburger with salad, pickles, tomato, dressing and fries

Friterad fisk med ångat ris, söt syrlig sås, pak choy, chili och koriander
Deep fried fish with steamed rice, sweet sour sauce, pak choy, chili and coriander

Vegetarisk Lo Meinn (nudlar) med svart vitlöksglacerad tofu, grillad paksoy, råhyvlade blomgrönsaker, kimchimajjo samt saltrostad mandel
Vegetarian Li Mein (noodles) with grilled Pak choi, flower vegetables, chili mayonnaise and roasted almond

Veckans sallad
Nytt salladskoncept!! Från köket!!

Veckans sallad

Nytt salladskoncept!! Från köket!!

Asiatisk sallad, sesamrostad broccoli, chili, böngroddar, koriander, blad, sojabönor

 

Kolhydrat:

1: Rostad sötpotatis med färska örter och chili

2: Nudlar med hoisinsås och soja

3: Rostade gryn med ingefära och vitlök

 

Protein:

1: Rostbiff med gröna bönor, vitlök och ingefärsglace

2: Sotad Tofu med karamelliserad lök, honung och chili

3: Kallrökt lax med mango, avokado och rostade sesamfrön

 

Dressing

1: Ingefärsmajjo

2: Kikärtscreme

3: Gurk och myntayoghurt

 

Salad of the week

New salad concept – from the kitchen

Asian style salad sesame roasted broccoli, chili, bean sprouts, coriander, green leafs and soybeans

Choose one carb and one protein – and dressing:

 

Carbs:

1 Roasted sweet potatos with fresh herbs and ginger

2 Noodles with hoisin sauce and soy

3 Roasted grains with ginger and garlic

 

Protein:

1: Roast beef with green beans, garlic and ginger glace

2: Blackened Tofu with caramelized onion, honey and chili

3: Smoked salmon with mango, avocado and roasted sesame seeds 

 

Dressing:

1: Ginger mayo

2: Chickpea creme

3: Cucumber and fresh mint yoghurt

 

 

 

 

 

Dagens Lunch Grand Central 

Öppet 11.00-13.00