Dagens Lunch Grand Central
Öppet 11.00 - 13.00
Välkomna!!
Lunchmeny vecka 24
Måndag
Pankopanerad kycklingschnitzel med rökig paprikasky, ugnsrostad potatis samt persiljeslungade morötter
Panko fried chicken with smoked bell pepper sauce, oven baked potato and fried carrots with parsley
Ugnsbakad torsk med potatis, rostad blomkål, fänkål samt gräddfil och dillolja
Oven baked cod with potato, roasted cauliflower, fennel - sour cream and dill oil
Krämig pasta med basilikafärskost, tomatsås med cocktailtomater och vitt vin, vitlöksrostad svamp och färska örter
Creamy pasta with basil cream cheese, tomato sauce with white wine and cocktail tomato, garlic roasted mushroom
Tisdag
Kalvfärsbiffar med Dijon- och dragonsås, färskpotatisstomp samt lökfrästa ärtor
Veal patty with mashed new potato, Dijon-tarragon sauce and onion fried green peas
Fiskbiff med ångat ris, råhyvlade grönsaker, skaldjurssås smaksatt med röd curry samt koriander
Fish patty with steamed rice, veggie crudité, seashell sauce flavored with red curry - coriander
Grillad örtmarinerad ost, tomat- och zucchinisallad, ostgratinerad potatis samt grön bönsalsa
Grilled herb marinated cheese with tomato and zucchini salad, cheese baked potato green bean salsa
Onsdag
Fläsknoisette med krämig grönpepparsås, purjolökspotatis och rostad broccoli
Fried pork chop with green peppercorn sauce, leek fried potato and roasted broccoli
Panerad spätta med potatis, hollandaise, örter, kål och sockerärtor
Bread fried plaice with potato, hollandaise, herbs, cabbage and sugar snaps
Mexikansk svart bönchili med chipotle, kikärtor, vetetortilla, picklad mango, chili, ångat ris, yoghurt med koriander
Mexican black bean chili with chipotle, chickpeas, wheat tortilla, pickled mango, chili, rice and coriander yoghurt
Torsdag
Oliv- och färskostöverbakad kycklingfilé, örtstompad potatis, tomatiserad rödvinssås och gröna bönor
Olive and cream cheese baked chicken, herb crushed potato, red wine sauce with tomato and green beans
Chilibakad torsk med pak choy, ris, purjolök och ingefärsvinägrett
Chili baked cod with pak choy, rice, leek and ginger vinaigrette
Grönsaksfritters med rotfruktsgratäng smaksatt med prästost, salsa Verde och rostade grönsaker
Veggie fritters, root vegetable gratin with aged cheese, salsa Verde and roasted vegetables
Fredag – Om vädret tillåter grillar vi ute!
Grillad fläskfilé, chorizo, tzatziki, färskpotatissallad samt bulgur- och tomat
Grilled pork tenderloin, chorizo, tzatziki, new potato salad, bulgur and tomato
Halstrad kolja med potatis, spenat, broccoli, haricotsverts samt smörig kaprissås
Seared haddock with potato, spinach, broccoli, green beans and buttery capers sauce
Asiatisk wok med zucchini, paprika, ingefära, ångat ris, stekt ägg, koriander och böngroddar
Asian wok with zucchini, red pepper, ginger, steamed rice, fried egg, coriander and bean sprouts
Spiras sallad på buffé
Mixsallad, rostade blomgrönsaker, riven rödkål, cocktailtomater samt ruccola
Kolhydrater:
Krämig potatissallad med chili och rödlök
Rostad sötpotatis med vitlök och persilja
Cous-cous med grillad paprika och örter
Protein:
Grillad marinerad kyckling
Sotad tofu i het dressing
Tonfiskröra med lime
Dressing:
Srirachamajonnäs
Svartbönröra
Sojavinägrett
Salad of the buffet:
Mixed salad, roasted flower vegetables, grated red cabbage, cocktail tomatoes and arugula
Carbohydrates:
Creamy potato salad with chili and red onion
Roasted sweet potatoes with garlic and parsley
Cous-cous with grilled peppers and herbs
Protein:
Grilled marinated chicken
Blackened tofu in hot dressing
Tuna mix with lime
Dressing:
Sriracha mayonnaise
Black bean mix
Soy vinaigrette