Grand Central 
Öppet kl 11-13
Lunchmeny vecka 41
Välkomna!

Måndag
Fläskschnitzel med rostad potatis, rödvinssås, gröna ärtor, kapris och citroncrème
Pork schnitzel with potato, red wine sauce, green peas, capers and lemon creme

Halstrad kolja med pumpa, grillad blomkål, krossad potatis och gräslökssås
Seared haddock with pumpkin, grilled cauliflower, crushed potatoes and chive sauce

Frittata med svamp, spenat och lök, toppad med rostade linser, tomat och persilja samt ört- och citronfärskost
Frittata with mushrooms, spinach and onion topped with lentils, tomato and parsley, herb-lemon cream cheese

 

Tisdag
Jambalaya på cajunsotad kyckling och chorizo med rostad paprikacrème
Jambalaya on blackened Cajun spiced chicken and chorizo served with roasted paprika creme

Fiskbiffar med Sandefjordsås, gulbetor, sotad savojkål samt kokt potatis
Fish patties with Sandefjord sauce, yellow beets, cabbage, and potato

Sötpotatisgryta med rostade jordnötter och grillad aubergine, kokosris samt svarta bönor
Sweet potato stew with roasted peanuts, grilled eggplant, coconut rice and black beans

 

Onsdag
Pannbiff med karameliserad löksky, rårörda lingon stekt potatis och persilja
Beef patties with caramelized onion sauce, lingon berries, fried potatoes and parsley

Panerad spätta med majonnäs smaksatt med rödcurry, chilirostad broccoli, jasminris och koriander
Bread fried plaice with red curry flavored mayo, chili roasted broccoli, Jasmine rice and coriander

Honungsrostad Chevré, ljummen rödbetshummus, rostade rötter, spenat, pumpafrö och brynt smör
Red beet hummus, honey roasted Chevré, roasted root vegetables, spinach, pumpkin seeds and brown butter