catering julbord i Göteborg

Nedan presenteras vårt julbord 2017. Observera att vi kommer inför julen 2018 justera vår meny något. 

Spiras vinterklassiker - de bästa urvalen 2017

 

Kalla bordet, vårt eget hantverk med miljömärkt fisk
- Matjessill från Lyckeberg
- Glasmästarsill
- Grov senapsill med honung
- Kryddbakad lax med pepparrotsfärskost
- Gravad lax med hovmästarsås
- Spiras lantpaté med karamelliserad lök och saltad gurka
- Senapsgriljerad svensk julskinka med vår egen äpplesenap
- Rödbetssallad med äpple och saltgurka
- Eko-ägghalvor med dillcreme och syrad lök
- Nykokt potatis till sillen

Varma bordet
- Klassisk Janssons frestelse
- Ingefärsbakad fläsksida
- Glacerad rödkål med sviskon och nejlika
- Prinskorv

Lite mer
- Vörtbröd
- Strandknäcke
- Juledamer
- Ekosmör

2 små goda
- Mörk chokladtryffel
- Vaniljpudding med mörka bär

295 kr/p (325kr inkl. moms)

(Byt ut köttet i Spiras Vinterklassiker till vegetariska alternativ för samma pris)

 

 Vegetariska alternativ:

- Västerbottenomelett med vinbakad fänkål, kapris och syrad rödlök
39kr  (45kl inkl. moms)

- Bakad morot med apelsin, ingefära, rostad grönkål och ekomandel
39kr (45kr inkl. moms)

- Mjölksyrade grönsaker med fänkålsfrö och krondill samt yoghurt och honung 39k(45kr inkl. moms)

Varmt vegetariskt
- Grillad blomkål med lagerblad, äpple, pumpa och rostat bovete
39kr (45kr inkl. moms)

Veganssons – potatis, jordärtskocka, lök och svamp
39k(45kr inkl. moms)

Minimum 30 personer.