Nyår 2015-2016
 

Nyårsmeny 2017-2018

Ett enkelt sätt att njuta lite extra. Noga utvalt, omsorg om råvaran, ekologiska grönsaker och god smak.

 

Meny

Till drinken

Vänenlöjrom - mousse med picklad rödlök, och ärtskott.

Förrätt

Lättrökt vildandbröst med rostad jordärtskocka, västsvensk karljohansvamp, krispad kål, pumpa, vinteräpple, enbär, soyapärlor.

Huvudrätt

Mosaik på torsk, västsvenska alger och askad lök. Vitvinssås smaksatt med forellrom och dill. Blomkål, ljummen sallad med sjökorall, örter och råhyvlade vinterrötter.

Efterrätt

Variation på vit choklad och halvtorn med salt kola, kanderade ekologiska mandlar samt lakrits.

Pris 425 kr/person

Vegetarisk meny

Till drinken

Rotsellericreme med picklad rödlök och gröna skott.

Förrätt

Soppa på Karljohansvamp med rostad jordärtskocka, pumpa, vinteräpple, enbär samt soyapärlor.

Huvudrätt

Variation på svensk blomkål med rostade hasselnötter, brynt smör och råhyvlade vinterrötter.

Efterrätt

Variation på vit choklad och halvtorn med salt kola, kanderade ekologiska mandlar samt lakrits.

Pris 425 kr/person

Lyxa till det lite extra

Liten mellanrätt
- 65 kr/pers
Spiras hummersoppa med liten sallad smaksatt med krondill samt surdegskrutong

Extra till kaffet
- 15 kr/st
• Spiras mörka chokladtryffel smaksatt med rostat bovete, chilli och svart te


Spira Food – Food truck med catering, bufféer och event i Göteborg.
Boka din affärslunch, studentfest, catering eller ditt Julbord hos oss.
info@spirafood.se - 031-711 69 00