Catering mackor i Göteborg - Spira Food
Catering
 

CATERING I GÖTEBORG

Hos oss bokar du enkelt din catering i Göteborg med omnejd. Du beställer - vi fixar maten, utkörning och uppdukning. Vi vill att det ska vara lätt för dig att fixa riktigt bra festmat eller affärsluncher! Att vi dessutom är KRAV-certifierade, ja det ser vi som grädden på moset!

Ring oss på studs! 031-711 69 00

 

Bröllop - Till er stora dag lagar vi mat med extra mycket kärlek. Ring och prata med oss så skissar vi på ett förslag tillsammans. Kanske har ni redan en tanke, ett tema eller en färg som ni vill att vi arbeta efter, var inte rädd för att fråga eller föreslå - vi gillar en utmaning! Vi levererar både bufféer, mingelmat, avsmakningsmenyer och allt däremellan. Innan vi tillsammans spikar det sista så får ni gärna komma förbi hos oss för att smaka av er meny, på så sätt kan ni känna er trygga med att ni och era gäster får en oförglömlig matupplevelse.

 

Julbord - Vi levererar julbordscatering både till hemmet och till företaget. Vi har samlat ihop det godaste på ett julbord i två olika paket. Det enda du behöver välja är om ni är sugna på ett litet klassiskt julbord eller ett vegetariskt julbord, där man kan lägga till fiskrätter. Vilket du än väljer så lovar vi att det kommer att vara utsökt. Du kan vara lugn med att alla råvaror på ert julbord är antingen ekologiska, miljömärkta, närodlade eller svenska - Ett bra val för både kropp och miljö helt enkelt!

 

Event - Är du ansvarig för att fixa företagseventet? Ring oss så kommer vi dit du vill, när du vill! Vi har stor erfarenhet av catering med både mingelmat och bufféer för stora och små event. Vill du bjuda på något utöver det vanliga så tar vi även med oss vår fina food truck, eller matbil som det heter på svenska.

 

Jubileumsfest, studentfest eller temafest – Är det någon som fyller år eller ska ni ordna en studentfest? Slipp allt stök i köket, låt oss stå för maten så ordnar ni festen - Catering när det är som bäst!

 

Frukost, fika, smörgås eller sallad? - Har ni en heldag med konferenser eller helt enkelt bara fullt upp på jobbet? Vi är uppe med tuppen och kommer gärna förbi er med en fräschare frukost. Glöm den trötta ostmackan, här är det uppiggande juicer, ekologisk yoghurt med vår egenkokta sylt och rostad musli, himmelska surdegsmackor och ekologiskt kaffe som gäller. Vi ordnar även med förmiddagsfikat och när magen börjar kurra igen, ja då är det dags för en Spira Food lunchbox, en nyttig smaksensation! En heldagscatering kan man säga!

 

KRAV-certifierade - Vi på Spira Food är mycket stolta över att vara KRAV-certifierade. Det betyder att du som gäst kan känna dig trygg med att en stor del av maten på din catering är lagad på råvaror som är KRAV-märkta, miljömärkta, närodlade eller svenska.

Ni har kanske förstått det vid det här laget, men vi kan fixa det mesta. Det är bara att fråga. Vill ni ha en catering med lyxig mingelmat, en vegetarisk buffé, en plockbuffé, en asiatisk buffé, en svensk buffé, en italiensk buffé, en trerätters middag eller en avsmakningsmeny hemma i goda vänners lag eller på jobbet med kollegorna eller kunderna? Ring eller maila så ordnar vi det!

Vi välkomnar dig som matglad gäst hos Spira Food.


Spira Food – Food truck med catering, bufféer och event i Göteborg.
Boka din affärslunch, studentfest, catering eller ditt Julbord hos oss.
info@spirafood.se - 031-711 69 00